Generic filters
Exact matches only

Portal

Portal är Seriefrämjandets nystartade serietidning på väg in i framtiden! I varje nummer presenteras ett urval av de bästa serierna från både nya och erfarna talanger. Målet är att bredda den svenska seriescenen och på så sätt lyfta fram fler serieskapare inför en större publik.

De medverkande serietecknarna coachas av vår redaktör, serietecknaren Adrian Malmgren, med ambitionen att lyfta fram det bästa ur varje serie!

Mer info om hur du skickar in, klicka här!

Portal startade sin utgivning 2022, tidningen kommer ut med 4 nummer om året.

För varje år som går är ambitionen att tidningen ska bli större och bättre! Varje år söker vi stöd från kulturaktörer för att hålla tidningen vid liv, men om du vill se mer vältecknade serier och främja svensk seriekultur, är en prenumeration det bästa (och finaste) sättet att stötta serierna på!

Portal ges ut av Seriefrämjandet med stöd av Kulturrådet.

Du tecknar en prenumeration genom att fylla i formuläret här nedan:

    Ladda ner

Börja prenumerera på Portal

*” anger obligatoriska fält

Namn*
(mottagare av tidningen)
Födelsedatum*
Kön*
Adress
(mottagare av tidningen)
Viktig information: Tidningen Portal är ett pilotprojekt med fyra nummer. En prenumeration startar fr.o.m. nr 1. Din prenumeration förnyas automatiskt efter nr 4 om tidningen fortsätter att ges ut. Om tidningen inte fortsätter att ges ut, avslutas din prenumeration. De kortuppgifter du lämnar här används vid förnyelse. Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna skicka ut tidningen samt annan relevant information. Om du vill att avsluta din prenumeration eller få dina personliga uppgifter raderade ur vår databas, kontaktar du oss via info@serieframjandet.se.
Alternativ*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.