Generic filters
Exact matches only

Nummer

Portal är serietidningen som i varje nummer presenterar ett urval av de bästa nya serierna av de främsta nya talangerna. Därför är inget enskilt nummer det andra likt! Det säkraste sättet att få hem tidningen är via prenumeration, som du hittar här på Portals startsida. Lösnummer finns att köpa i nätbokhandlar som adlibris och bokus.


Portal # 6

Nummer 6 av Portal är fyllt med allt från kärlekshistorier om datorvirus till wrestling i yttre rymden. Medverkande är Max Björkman, Hansel Eldor, Maria Lindberg, Karin Rindevall och Studio Dhuppi!

Releaseutställning och vernissage: 19/11 kl. 16-20

Portal # 5

Portal fortsätter in i 2023 med ett färgsprakande dubbel nummer! Nummer fem är fylld med sci-fi, dystopi och fantasy! Medverkande är Hansel Eldor, Elin Holst, Luciel Quintana, Mattias Elftorp och Mio Falke, som också gjort omslaget!

Detta firas med ett dubbelevent på Rum för Serier i Malmö! Fredag den 30/6 kl 17 – 20 har vi releasefest och vernissage!

2022

Portal #4

Portal nr 4 är äntligen på väg ut i brevlådorna!

Det nya och det gamla möts i en härlig kompott i detta nummer i form av frihet, minnen, dystopi och fantasy. Följ en prinsessas längtan efter frihet, en robots existentiella sökande och såklart mycket mycket mer!

Medverkande: Saga Holmgård, Elise Rosberg, Sofia Almquist, Mio Mikkelsen. Omslag av Elise Rosberg!

Portal #3

Peniscensur, andningsövningar, död och ljuvlig vårkärlek och såklart mycket mer innehåller Portal nr 3!

Medverkande: Aylen Solander Labrin, Saskia Gullstrand, Jakob Habinc, Elin Alskog. Omslag av Saskia Gullstrand.

Portal #2

Kampsport! Sjöjungfruskräck! En stackars liten hamster! Detta och mycket mer bjuds på i Portal nummer 2. Medverkar gör Stefan Petrini, Astrid Frising, Camilla Blomdahl, Karl Hörnell, Joakim Hagström & numrets omslagstecknare Ray Emory.

Portal #1

Pilotnumret bjuder på en spännande blandning av monster, existensiella frågor och eleganta baler. Medverkande i Portal nummer 1 är Don Arvidsson, Johan Ahl Eliasson, Emily Ryan, Matteo Nobis Sandén och Adrian Malmgren, som även tecknat omslaget.