Generic filters
Exact matches only

Serieförmedlingen

Serieförmedlingen är Seriefrämjandets länk mellan uppdragsgivare och uppdragstagare inom vår konstform. Vi vill göra det enkelt, roligt och kreativt att arbeta med tecknade serier – från pappret till skärmen och ända in i det fysiska rummet.

Är du en uppdragsgivare som använda serier i något sammanhang? Eller är du en potentiell uppdragstagare, dvs. en yrkesaktiv kreatör? Kontakta oss via serieformedlingen@serieframjandet.se eller här så hjälper vi dig!

Uppdragsförmedling

Seriefrämjandet förmedlar uppdrag mellan seriearbetare och beställare. Vi erbjuder service i form av rekommendationer, rådgivning, information och mycket mer. Vi fungerar som länken mellan uppdragsgivaren och uppdragstagaren – allt i syfte att se till att serier i dess många former gläder människor i alla åldrar.

För uppdragsgivare

Till dig som vill ha serier i någon form erbjuder vi olika tjänster för att göra det så enkelt som möjligt. Vi ger dig rådgivning i till exempel vad du kan använda tecknade serier till. Du får information om serier och de professionella som arbetar med det. Vi hjälper dig också att komma i kontakt med Sveriges bästa utövare.

För medlemmar

Till dig som är medlem och arbetar professionellt med serier erbjuder vi hjälp och stöd. Vi kan ge dig rådgivning och information om exempelvis arvode. Vi ser också till att du syns ute i branschen genom webbplatser, trycksaker, utställningar med mera. Du får dessutom vår tidskrift Bild & Bubbla och har tillgång till fortbildning och medlemsförmåner.

Vill du bli yrkesaktiv medlem? Läs mer här.