Sök...
Generic filters
Exact matches only

Seriefest i Väst 2020

Göteborg seriefestival blir Seriefest i Väst! Efter 2019 års festival stod det klart att vi behövde ett namn som kan användas i hela Västra Götalandsregionen, och därför heter nu festivalen Seriefest i Väst. Festivalen äger rum 19-25 oktober och kommer att ske både på fysiska platser och online. Onlineföreläsningar på festivalens Facebooksida. Highlights från festivalen sparas här på hemsidan.

Program

Seriefest i Väst arrangeras av Seriefrämjandet riks med stöd av Kulturrådet. Samarbetspartners: Kulturutveckling VGR, Göteborgs stad, Göteborgs bildverkstad, Illustratörcentrum, Frölunda kulturhus, Göteborgs konstmuseum, Barnens bibliotek och TILLT.

Seriemarknad

Digital seriemarknad

Under hela festivalveckan 19-25 oktober postar vi mer material från serieskapare som gör sina egna serier och ger ut egen konst, fanzine och böcker m.m. Se vad de har att erbjuda på vår Facebooksida: http://facebook.com/seriefestivast
och vår Instagram: http://instagram.com/seriefestivast 

Tecknare? Anmäl dig till den digitala seriemarknaden här: 

Det kommer att hända mycket, speciellt på vår facebooksida, så håll dig uppdaterad där under hela veckan!

Information om biljetter, anmälan till workshops etc. uppdateras löpande.

Här är hela veckans program! Behåll digital eller skriv ut (2 sidor) 

För bibliotek

Vi jobbar för att verka i hela Västra Götalandsregionen, och vi vill jättegärna att alla bibliotek är med! Vårt program och affisch distribueras ut till de flesta bibliotek i regionen. 

Bibliotek i Göteborgs stad vi har samarbete med är Lundby bibliotek, Älvstrandens bibliotek, Frölunda bibliotek, Askims torgs bibliotek och Kortedala bibliotek som uppmärksammar Seriefest i Väst på olika sätt. Bland annat håller de bokprat på de skolor som bokat in workshops under festivalen.

Skolor i Göteborgs stad

I ett samarbete med Grundskoleförvaltningen i Göteborgs stad har grundskolor kunnat boka in Skapande skola med en serietecknare under vecka 43 för att vara en del av Seriefest i Väst.

 

Kontakt

Yvette Gustafsson, projektledare Seriefest i Väst
+46 073 926 05 96 | [email protected]