Sök...
Generic filters
Exact matches only

Seriefest i Väst 25–31 oktober 2021

För tredje året i rad arrangerar Seriefrämjandet Seriefest i Väst! En hel vecka med aktiviteter för såväl de som gillar att läsa serier som att skapa serier. Festivalen satsar på digitala programpunkter, men fysiska träffar kommer också att arrangeras. Programmet står klart senare i höst, men nu är planeringen i full gång!

Vi kommer att satsa mycket på det digitala även i år. För vem vill inte gå på festival, oavsett var man bor? Det blir också en del aktiviteter i och runt Göteborg som man kan delta i om man är redo. Vi har inte planerat för en stor sammankomst eftersom det kanske vore att ta ut pandemisegern i förskott.

Många saker är fortfarande i planeringsstadiet och våra medarrangörer är öppna för förslag. Har du en idé som du kan och vill genomföra för årets festival? Hör av dig! En festival görs bäst tillsammans!

Nyheter för i år:

För årets festival vill vi gärna livesända via YouTube. Det är ett öppet community och en av festivalens målsättningar är att vara så tillgänglig som möjligt. Vi har en YouTube-kanal, men som ännu inte har så många prenumeranter. Det behövs dessutom 100 prenumeranter för att få en mer passande URL än denna lite krångliga:

https://www.youtube.com/channel/UCW_9FbqT4ve5mm-4dT_O70Q

Hjälp oss gärna att få en bra URL – börja prenumerera på kanalen redan nu!

För mer info och uppdateringar, följ festivalen på sociala medier:

Instagram: https://instagram.com/seriefestivast
Facebook: https://facebook.com/seriefestivast
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCW_9FbqT4ve5mm-4dT_O70Q

Konstrundan + Seriefest i Väst 2021

Nytt samarbete för i år är att vi är en del av Konstrundan Östra Göteborg! Vi kommer att välja ut 10-15 deltagare att ställa ut under Konstrundan Östra Göteborg. Dessa kommer att vara utplacerade på olika ställen i Östra Göteborg, främst i Bergsjön/Kviberg.
Konstrundan i Östra Göteborg äger rum mellan fredagen den 29 och söndagen den 31 oktober 2021. Konstrundan inleds på fredagen med en gemensam vernissage på platsen för samlingsutställningen där alla medverkande konstnärer finns representerade med ett verk var. Därefter öppnar medverkande konstnärer upp sina egna ateljéer och lokaler för besökare under lördagen och söndagen.
DEADLINE: Anmäl dig före 1 augusti via formulär: https://forms.gle/QL3hkfzgGHBgMWJG8

 

 

Seriefest i Väst 2021 arrangeras av Seriefrämjandet, med stöd från Kulturrådet, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad och Wilhelm och Martina Lundgrens understödsfond.