Generic filters
Exact matches only

Seriefrämjandets 50-årsjubileumsfest

7 dec 2018 – 7 dec 2018 18.00–21.00
Scenarrangemang
Gratis
Kulturhuset Dieselverkstaden, Marcusplatsen, Nacka

Seriefrämjandets 50-årsjubileumsfest

Kära seriefrämjare!

Den 7 december 2018 fyller Seriefrämjandet 50 år! Föreningen bildades vid samma datum 1968, då det allra första mötet hölls på Hedinsgatan 11 i Stockholm.

Vi kommer att fira detta 50-årsjubileum med pompa och ståt på en storslagen fest i Stockholm fredagen den 7 december – det vill säga på självaste jubileumsdagen. Vi hoppas att du som är eller har varit medlem i Seriefrämjandet och/eller är del av den seriebransch som föreningen slagits så hårt för, vill fira jubileet med oss!

Förutom möjlighet att umgås, mingla och ha trevligt kommer det att hållas en ceremoni på scen med några av dem som var med och bildade föreningen för femtio år sedan. Därefter håller moderatorn och mångåriga tidigare ordföranden Fredrik Strömberg ett samtal om föreningens historia med ett antal tongivande seriefrämjare från olika epoker. Var med och hör om allt som föreningen åstadkommit under fem sekler. Utöver detta släpps även jubileumsnumret av Bild & Bubbla, som innehåller ett antal artiklar om föreningens illustra historia.

Så här ser programmet ut för fredag den 7 december 2018:

18.00    Samling, mingel, mat och dryck
19.00    Samtal med gäster på scen
20.00   Mer mingel, mer mat, mer dryck
21.00    Festen avrundas

Platsen är Dieselverkstaden i Nacka och lokalen Lilla scen (se reseinstruktioner nedan). Vi bjuder på plockmat och dryck!

Om du vill vara med på festen, anmäl dig senast söndag 2 december. Skicka ditt namn (och om du representerar någon organisation) till osa@serieframjandet.se. OBS! Begränsat antal platser.

Varmt välkommen att fira jubileet med oss!

Med vänliga hälsningar,
Seriefrämjandet

Reseinstruktioner
Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Med buss tar det cirka 10 minuter från Slussen. Tvärbanan går från Solna till Sickla.

Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser då det byggs mycket i området.