Generic filters
Exact matches only

Workshop: Teckna karaktärer med Hugo Viscovi

27 okt 2023 – 27 okt 2023 16.00–19.00
Festival
Gratis

Workshop: Teckna karaktärer med Hugo Viscovi

Serietecknar-workshop: 27/10, kl. 16–19
Plats: Unga-avdelningen Stadsbiblioteket Göteborg, Götaplatsen 3, Göteborg.
Tecknar du egna serier eller är du sugen på att börja? Kom och var med på denna workshop med serietecknaren Hugo Viscovi. Workshopen fokuserar på att teckna olika karaktärer, men det finns självklart möjlighet att utforska serietecknandets alla delar. För dig 13–25 år. Drop- in, ingen föranmälan krävs.

Tillgänglighet

Hissar

Hissen närmast entrén (i den nya delen av biblioteket) är stor och har plats för den största modellen av permobiler. Mindre modeller av permobiler och rullstolar får plats i glashissen i mitten och vissa rullstolar i de mindre hissarna längre in i huset.

Samtliga offentliga hissar är talande och numreringen av våningsplanen är både taktil och med punktskrift inne i hissarna. Skyltarna på väggarna utanför hissarna är taktila och beskriver innehållet på respektive våningsplan.

Toaletter

Stora toaletter finns på alla våningsplan. De är markerade med taktila skyltar.

Parkering

Det finns två parkeringsplatser för rullstolsanvändare vid sidan av huset som vetter mot Berzeliigatan. Där går det bra att stå avgiftsfritt med handikapptillstånd i upp till fyra timmar.

Mer information om Stadsbiblioteks tillgänglighet: https://goteborg.se/wps/portal/enhetssida/stadsbiblioteket/lokaler-och-utrustning/tillganglighet