Generic filters
Exact matches only

Skapa en serie! 

23 okt 2023 – 29 okt 2023
Festival
Gratis

Skapa en serie! 

Arrangörer: Timjan & Biblioteken i VänersborgDatum: 23 – 29 Okt
Vänersborgs Huvudbibliotek, Sundsgatan 6. 
Beskrivning: 23-29 Oktober har du möjlighet att skapa en egen serie. Kom förbi och slå dig ner vid en av våra skaparstationer i Vänersborgs Huvudbibliotek. På plats finns material, ett seriehäfte och givetvis en hel drös serier att hitta inspiration i. Om du inte har möjlighet att skapa på plats så kan du ta med dig hem ett serie-häfte. Helt gratis!

Välkommen till vårt kreativa space

Du hittar oss en trappa ner i det nyrenoverade huvudbiblioteket mitt i centrum, där vi kan erbjuda 300 kvadratmeter stort kreativt space!

Hos oss kan du prova på olika kulturaktiviteter. Det finns två skaparverkstäder, med tillgång till skapande material, 3D-pennor, pinmaskin, screentryckverkstad, symaskiner och annat kreativt material. Det finns en studio för musik- och poddskapande. Det finns ett större kreativt rum som kan rymma många olika funktioner så som workshops, film, dans, teater & Virtual Reality-upplevelser.

Förutom att vi kan träffas i våra lokaler är vi med och arrangerar olika festivaler. Timjan har bland annat arrangerat hiphopfestival, VBG Dance Festival, Schools Out, lovaktiviteter med mera.
Vi har också olika ungdomsgrupper. Exempelvis vår HBTQAI- mötesplats, dansgrupp & bokklubb.

Alltsammans är kostnadsfritt och inga förkunskaper krävs för att besöka oss!

Mer info om Timjan här