Generic filters
Exact matches only

Online Workshop: 6-timmarsserie

26 okt 2021 – 26 okt 2021 09.00–16.00
Workshop
Gratis

Online Workshop: 6-timmarsserie

På 6 timmar skapar du en serie på 6 sidor, från första idé till färdigt. Med bara en timme för varje sida finns ingen tid att fastna i detaljer, ångra sig eller börja om: Gör du denna maratonserie kommer du ha en färdig serie efteråt, oavsett hur den blev!

6-timmarsserien är en kortare version av den klassiska 24-timmarsserien, där man tecknar 24 seriesidor under ett dygn. Formatet är en utmaning för serieskapare, ett roligt event och en möjlighet att testa nya sätt att skapa under begränsningar. Många som testat har överraskat sig själva med vad som faktiskt går att göra.

Workshopen leds av Valentin Schönbeck som sätter igång dig med ett tema för serien och tips för dagens mål. Valentin Schönbeck är serietecknare och illustratör med inriktning mot barnböcker och läromedel. Valentin är själv ett fan av 24-timmarsserier och har slutfört utmaningen tre gånger.

6-timmarsserien görs digitalt över Zoom, men du väljer själv om du ritar digitalt eller med penna och papper. Datum för anmälan är passerat.