Generic filters
Exact matches only

Vi saknar dig, Kattarina

Seriefrämjandet har förlorat en vän och medarbetare. Kattarina Baekmark, administratör på kansliet, gick bort den 11 november 2014 efter en tids sjukdom. Hon blev 50 år. Kattarina gav mycket positiv energi till serievärlden och hon kommer att vara saknad av alla som kände henne.

Kattarina började arbeta på Seriefrämjandets kansli under 2009. Med en bakgrund i reklambranschen hade hon med sig nya idéer för hur föreningen kunde arbeta med kommunikation. För våra medlemmar och alla andra som mötte henne var hon alltid en positiv person som med ett leende på läpparna gjorde serievärlden lite gladare.

Det finns mycket vi minns med Kattarina. Vi minns hur hon bra hon var i mötet med alla som kom i kontakt med föreningen, både ute på de många festivaler och mässor som hon deltog i och förstås på kansliet på Seriecenter. Vi minns hur hon var bra på de små detaljerna som gjorde miljön trevligare för alla runt omkring henne. Vi minns också hur hon vurmade för kultur i alla dess former, inte minst genom hennes engagemang i en teatergrupp i Malmö.

När vi nåddes av det tragiska beskedet annonserades nyheten på Facebook, där många av dem som kände Kattarina håller till. Sorgemeddelanden kom som svar, och här är några av de saker som skrevs:

Kattarina var en stor tillgång och mycket trevlig att ha att göra med.

Mycket sorgligt. Jag såg alltid fram emot att träffa Kattarina.

Ledsamma nyheter. Hon kommer att saknas.

Så sorgligt! Du är saknad, Kattarina.

Alla som kände Kattarina kommer att sakna henne. Hon lämnade ett tomrum efter sig, både bland kollegorna på arbetsplatsen och förstås bland nära och kära. Vi önskar att hon hade fått fortsätta att vara med oss länge till. Men vi är tacksamma för tiden vi spenderade tillsammans och alla de fina minnen vi har kvar.

Vi saknar dig, Kattarina.