Generic filters
Exact matches only

Varmt välkomna att anmäla program till Seriescenen på Bokmässan 2013!

Seriescenen på Bokmässan 26-29 September 2013

För fjärde året arrangeras Seriefrämjandets Seriescen i A-hallen på Sveriges största bokfest!
När scenen lanserades 2010 engagerade detta skapare, tecknare, förlag och många serieentusiaster runt om i Sverige som deltog och medverkade till Seriescenens succé! Föredrag, diskussioner, intervjuer och livetecknande drog stor publik och Seriefrämjandet fick mycket positiv respons från både medverkande och besökare.

PhotoShake kopia

Ni är varmt välkomna att anmäla program till Seriescenen

Nu kan vi meddela att scenen kommer att finnas på Bokmässan även 2013. Här kan ni presentera aktuella tecknare, böcker, fanzine eller annat som är kopplat till serievärlden. Seriescenen är en naturlig plats för serieintresserade att besöka under mässan. Förra året dubblerades ytan och även i år ligger scenen mitt i ett serielandskapskoncept där skapare och publik kan mötas på ett helt nytt sätt.

Scenprogram-vinjett-fredag-2

Praktisk information

  • Deadline för att anmäla programpunkter är 1 juni.
  • Besked om tilldelad dag och tid kommer att meddelas senast 1 juli.
  • Programtexten ska inte överstiga 250 tecken (inkl rubrik och medverkande).
  • Som arrangör är det ni som kontaktar och bjuder in de medverkande, står för deras kostnader, samt informerar om upplägg och alla praktiska detaljer.
  • Seriescenen kommer att marknadsföras bl a på Bokmässans hemsida www.bokmassan.se, på Seriescenens egen webbplats www.seriescenen.se, en annons i Bild&Bubbla samt i Mässtidningen, en tabloid som trycks i 310 000 exemplar och går som bilaga i Göteborgs-Posten.
  • Kostnad per scenprogram är 3 200 kr exkl moms. I den summan ingår teknik (dator, mikrofon, projektor). Scenen är möblerad med sittgrupp, framför scenen finns sitt- och ståplatser för åskådare. Behöver du hjälp med presentation och/eller intervju, ordnar vi även en moderator som ingår i priset. I samband med programpunkten finns möjlighet till signering vid ett speciellt signeringsbord.
  • Programmet är upplagt i 20-minuters alternativt 45-minutersprogram med ca 10 minuters paus mellan varje evenemang.

Seriefrämjandet planerar även att anordna föredrag, prisutdelningar, diskussioner, intervjuer samt livetecknande med tecknare från hela landet.

Låter detta spännande?
Vänligen hör av er till Fanny M Bystedt
Mejl: fannymbystedt@gmail.com
Telefon: 073-800 38 65

Så vi kan boka in er i scenprogrammet redan nu.
Vänliga hälsningar

 

Fanny M Bystedt
Projektledare Seriescenen 2013, Seriefrämjandet
www.fannymbystedt.se

Tomas Belfrage
Utställningsansvarig Bokmässan