Generic filters
Exact matches only

Tema: No Borders [Seriefestival i Seriestaden Malmö]

I november 2010 anordnade Seriefrämjandet vuxen- och small press-seriefestivalen AltCom i Malmö. Två år senare är det dags igen.

Vi börjar redan i oktober med utställningar på Form/Design Center och fortsätter med festivalveckan 7–11 november då vernissage för inte mindre än åtta utställningar äger rum kring Möllevången och uppåt Seved/Dalaplan. Festivalen uppnår sitt klimax helgen 10–11 november med stor seriemässa i Folkets Park!

Årets internationella gäster kommer framförallt från Portugal, Slovenien, Serbien och Kroatien och de flesta är inbjudna som representanter för sina kollektiv: Chili Com Carne, Stripburger, Turbo Comix, Studiostrip och Komikaze. Vi får också besök från Italien och CRACK!-festivalen i Rom, med flera!

Ta chansen att uppleva serier från mindre förlag, tecknarstudios och enskilda serieskapare på mässan! Se utställningarna! Möt tecknarna! Missa heller inte festivalantologin som delas ut gratis under hela festivalen! Värt att notera är att i stort sett allt under festivalen är utan inträde.

Vi ses på AltCom 2012!