Generic filters
Exact matches only

Tack till Verksamhetsledaren

Seriefrämjandet meddelar att Caroline Lund inte fortsätter sin tjänst som verksamhetsledare på Seriefrämjandets kansli i Malmö. Detta på grund av att hennes provanställning nu löpt ut, och efter att ha fört diskussioner med Caroline beslutades att anställningen inte kommer att övergå i en fast tjänst.

Under de sex månader som Caroline har arbetat för Seriefrämjandet har hon varit en driven och kunnig verksamhetsledare som imponerat med sin påhittighet, sin djupa kunskap och sitt breda kontaktnät. Caroline kom in under en period då Seriefrämjandet befann sig i en djup kris och har varit en ovärderlig person i ett läge då Seriefrämjandets kansli behövde styras med en erfaren hand. Hon har under sin tid omstrukturerat verksamheten och även tagit kansliet igenom en tuff omorganisering. Hon har gång på gång överträffat alla förväntningar och tagit nya utmaningar i strid ström. Trots tuffa odds har Caroline enträget jobbat framåt med siktet på framtiden.

Vi undersöker nu vem som tillfälligt kan fylla Carolines skor och har som målsättning att arbeta vidare i den riktning som hon stakade ut under sin tid hos föreningen. Tjänsten kommer att utlysas under våren.