Generic filters
Exact matches only

Spännande möten på årets Seriescen

För fjärde året i rad kan Seriefrämjandet, i samarbete med Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg, stolt presentera en Seriescen fullspäckad med gäster, intervjuer och fartfyllda upptåg!

Seriescenen är placerad mitt i hjärtat av mässans seriedel (monter A02:40). En plats som bjuder in till nya möten mellan serieentusiaster av alla de slag. Inom samma område finns även Seriefrämjandets bord med tidskrifter, böcker och mässerbjudanden samt ett fanzinbord där besökaren kan inhandla egenpublicerade seriepublikationer från hela Sverige.

Vad gäller programmet är det fyllt till bredden med intressanta intervjuer, föredrag, prisutdelningar med mera. Även i år kommer det prestigefyllda seriepriset Urhunden att delas ut på scenen av historieprofessor Dick Harrisson. Årets tema på Bokmässan är Rumänien, vilket även märks på Seriescenen där vi på torsdagen har ett samtal med den rumänska serieskaparen Alexandru Ciubotariu.

Vi som arbetar med scenen har hela tiden haft som mål att ha något för alla smaker – och det har vi verkligen lyckats med i år! På scenen kommer vi bland annat att möta Jan Berglin, Nanna Johansson, Lina Neidestam, Sara Bergmark Elfgren, Frode Øverli, Don Rosa, Pär Thörn med flera.

Seriescenens hela program återfinns som vanligt på www.seriescenen.se. Här får du senaste nytt, med uppdateringar om bokade gäster, boksläpp, events, releasefester, intervjuer och annat spännande om och kring årets Seriescen.

För mer information, kontakta projektledare Fanny M. Bystedt via e-post: fanny.bystedt@serieframjandet.se

Vi ses i Göteborg!