Generic filters
Exact matches only

Serieträffar i Stockholm

SeF Stockholm bjuder in alla intresserade att prata om serier på en pub eller ett café ungefär en gång per månad och nu är höstsäsongen i full gång.

Redan den 29 augusti samlades ett tiotal intresserade och diskuterade serier utifrån temat rymdresor på puben The Flying Scotsman på Kungsholmen. För att säkert få inbjudan till kommande träffar kan man gå med i gruppen Seriefrämjandet Stockholm på Facebook (vill man inte använda Facebook är man naturligtvis välkommen på träffarna ändå).

Nästa träff äger rum söndagen 23 september på Bagdad Café (Medelhavsmuseet). Temat är kulturhistoria och serier som kulturbärare. Att dokumentera sin kultur och lära känna andras kulturer genom serier. Exempel på detta tema är Kulturpoolen i Faluns album om skeppet Vasa, Linné och Selma Lagerlöf, eller Katarina Taikons Katitzi och Per Demervalls Det var inte så länge sedan … Ta gärna med dig serier som du tycker passar in på temat.

Preliminära datum för resten av hösten är pub tisdagen 30 oktober, café söndagen 18 november och pub onsdagen 5 december.