Generic filters
Exact matches only

Seriepub i Stockholm: Förbjudna serier

Seriefrämjandet Stockholm ordnar seriepub den 14/9 på temat förbjudna serier, där vi kommer diskutera bland annat “mangadomen”.

Det är dags för SeriePub igen på tisdagen den 14 september, med början från kl. 17:30. Med tanke på sommarens händelser blir temat den här gången förbjudna serier. Det går naturligtvis bra att prata om andra förbjudna serier också eller om vilka serier som helst.

Platsen blir The Southside Pub på Hornsgatan 104 i Stockholm. (T)-bana Zinkensdamm. Det är oklart om vi kommer att sitta i gatuplanet eller en trappa ner. Med tanke på temat den här gången och att vi kommer att befinna oss i offentlig miljö så undanbedes en alltför oseriös och högljudd debatt.

Eftersom intresset den här gången redan är stort så tala gärna om ifall ni kommer och om ni tänker äta eller inte så att vi kan förvarna personalen. Vi kommer att behöva begränsa oss till tre maträtter så att köket får en rimlig chans att hänga med.

Inbjudan har gått ut via Seriefrämjandets forum och Facebook, alla serieintresserade är vamt välkomna. Föranmälan kan ske på Facebook.