Generic filters
Exact matches only

Seriefrämjandets Fanzinbord

Sommaren biter sig fast bäst den kan, men vi kan inte förneka att hösten snart är här; och med den årets Seriescen på Bokmässan! Nytt för i år är att det kommer att finnas ett fanzinbord på plats dit alla välkomnas att lämna sina egenskapade seriefanzin! Bordet bemannas av kursdeltagare från Serieskolan i Malmö.

Vad är då ett fanzin? Kort och gott är ett fanzin en egenproducerad tidning. Namnet är taget från engelskans fan och magazine. Det finns många olika typer av fanzin, men här menar vi fanzin med serier.

Så här går det till:

På högra sidan av Seriescenen kommer det att finnas ett fanzinbord. Alla är välkomna att lämna (max) tre exemplar av sitt fanzin (begränsningen är på grund av platsbrist). Fyll i dina uppgifter i registreringsboken som kommer att finnas vid kassan.

Till att börja med kan du lämna tre ex av ett fanzine, och senare i mån av plats kan du lägga andra, om du gjort fler än en tidning. Märk alla fanzinen med pris (på instucken lapp eller skriv med blyerts på första sidan). Säljer dina fanzin slut på bordet kan du givetvis lämna tre nya (detta måste då noteras i registreringsboken).

Pengar lämnas endast ut en gång, och detta i samband med att du hämtar dina resterande fanzin. Inga undantag. Du ansvarar själv för att hämta upp dina fanzin. Kvarglömda fanzin skänks till SeFs fanzinetävling och lämnas in som recensionsexemplar till Bild & Bubbla.

Har du ännu inte lämnat in exemplar av ditt/dina fanzin till Seriefrämjandets fanzintävling? På plats kommer vi även att ha en låda där ni kan lämna två exemplar av varje fanzin – ett till fanzintävlingen och ett recensionsexemplar till Bild & Bubbla!

Kom och skapa Sveriges mest intressanta seriebokbord!