Generic filters
Exact matches only

Seriefrämjandet på Facebook

Seriefrämjandet har pudrat näsan på ansiktsboken! Under hösten har vi nämligen sett över och utvecklat vår närvaro på Facebook, de sociala mediernas flaggskepp, och gjort det ännu enklare att ta del av och engagera sig i tecknade serier.

Numera kan den serieintresserade ta del av serier genom Seriefrämjandets huvudsida samt en diskussionsgrupp. ”Gilla” sidan och gå med i gruppen för att inte missa något!

Sedan Seriefrämjandet gick med i Facebook har det hänt saker i detta världsomspännande digitala forum, och för att följa med i uppdateringar och nya funktioner har vi sett över vår närvaro och förbättrat hur vi arbetar.

På huvudsidan/platsen Seriefrämjandet görs regelbundet inlägg om föreningens många evenemang, aktiviteter och utgivningar. Här kan den nyfikne även läsa om nyheter från serievärldens alla hörn. Det kan handla om rapporteringar i media om serieskapare, serietidningar och serieböcker, eller om andra spännande nyheter som dyker upp!

I diskussionsgruppen ”Seriefrämjandets Tankebubbla” kan den serieintresserade fundera och diskutera kring serier med andra. Medlemmarna utbyter idéer, tipsar om stort och smått och frågar sig om saker som varför det ska heta ”serieroman” och inte ”grafisk roman”.

Dessutom har lokalföreningen i huvudstaden, Seriefrämjandet Stockholm, en egen grupp för de aktiva och intresserade i området.

Det finns mycket från Seriefrämjandet att ta del av på Facebook – så engagera dig du med! Det är bara att skriva ”Seriefrämjandet” i sökfältet längst upp, och dyka ner i seriernas magiska värld.