Generic filters
Exact matches only

Recensionsarkivet

Vi fortsätter oförtrutet recensera allt som inkommer till Seriefrämjandet på nätversionen av Bild & Bubbla, och det finns dessutom mycket att botanisera bland i arkivet med inlästa recensioner från den tryckta versionen av tidningen.

Det har tillkommit ett antal recensioner för webben sedan sist, och våra recensenter levererar också regelbundna omdömen till pappersversionen av Bild & Bubbla. Även dessa hamnar på webben så småningom, men med några månaders fördröjning för att vår tidskrift ändå ska ha något eget och unikt medan den finns i tidningsställen.

Det finns dessutom gott om recensioner från äldre nummer av Bild & Bubbla i vårt recensionsarkiv, det största i sitt slag i Sverige. Vi fyller på i takt med att material skannas in och att vi får tillåtelse av skribenterna att lägga ut deras texter. Hör gärna av er till webbredaktör David Haglund och ge ert tillstånd så att fler får ta del av era texter.

Vi söker just nu också fler recensenter som kan hjälpa oss skriva om alla nya serieböcker som föreningen tar emot varje vecka. Är du intresserad av att recensera för oss? Hör då av dig till recensionsansvariga Kinga Dukaj med en kort presentation av dig själv och vad du är intresserad av.

Läs våra recensioner på bildobubbla.se