Generic filters
Exact matches only

Porträtt: Lars Krantz

Här i nyhetsbrevet presenterar vi våra medarbetare för att ge en inblick i vilka som arbetar med Seriefrämjandet. Den här gången presenteras Lars Krantz, som förutom att arbeta med oss är en av Sveriges främsta serieskapare. Lars arbetar på föreningens kansli på Seriecenter i Malmö, samt i Seriestudion med sina serier – som främst går i skräckens kallblodiga tecken.

Vad arbetar du med på Seriefrämjandet?

Jag är lite allt i allo och har bland annat hand om lagret med Seriefrämjandets alla böcker, tidningar och annat. Jag tar emot leveranser och skickar iväg försändelser och håller ordning. Åker även på mässor av olika slag och representerar Seriefrämjandet.

Vad är du mest stolt över att ha gjort inom Seriefrämjandet?

Det var en väldigt jobbig seriemässa i Danmark i slutet på förra året som jag åkte till. Jag råkade hamna mitt upp i rusningstrafiken från Köpenhamn med min enorma kärra och allt blev väldigt hektiskt och struligt. Samtidigt så var resan i sig extremt lärorik och jag fick träffa mycket trevligt folk.

Vad ser du fram emot under året?

Jag ser fram emot mässorna. Det är mycket arbete under de få dagar de varar, men det är samtidigt väldigt roligt att träffa på alla andra serieskapare som inte finns i Malmö där jag själv bor och verkar.