Generic filters
Exact matches only

Porträtt: Kinga Dukaj

Här i nyhetsbrevet presenterar vi våra medarbetare för att ge en inblick i vilka som arbetar med Seriefrämjandet. Den här gången presenteras Kinga Dukaj, nytillkommen webbkoordinator och biträdande administratör. Kinga surfar på nätets vågor lika säkert som hon rör sig i Seriecenters korridorer.

Vad arbetar du med på Seriefrämjandet?

Jag är i första hand webbkoordinator och i andra hand administratör, vilket innebär att jag har hand om Seriefrämjandets interaktiva ansikte utåt, som hemsidor och sociala medier, men även diverse skrivbordsgöra.

Vad är du mest stolt över att ha gjort inom Seriefrämjandet?

Konst och kultur har alltid varit en stor del av min vardag och nu har jag fått chansen att använda mina kunskaper och även omge mig med kultur och konst på heltid, vem hade inte varit stolt över det?

Vad ser du fram emot under året?

Som ny på kansliet och inom Seriefrämjandet är jag förundrad av allt jag stött på inom föreningen. Att få ta del av konstformen tecknade serier är väldigt spännande. Inte bara att få träffa serieskapare och uppleva serier, utan också att få åka på festivaler och mässor och att få vara mitt i myllret. Jag har träffat så mycket folk och fått många nya vänner redan, och ser fram emot ett år fullt av serier och upplevelser!