Generic filters
Exact matches only

Porträtt: Fanny M. Bystedt

Här i nyhetsbrevet presenterar vi våra medarbetare för att ge en inblick i vilka som arbetar med Seriefrämjandet. Den här gången presenteras Fanny M. Bystedt, en mångsysslare inom serier, och som just nu arbetar för fullt som projektledare för Seriefrämjandets Seriescen på bokmässan i Göteborg.

Vad arbetar du med på Seriefrämjandet?
Jag sysslar med ett par olika saker inom Seriefrämjandet. Dels har jag äran att ha blivit invald i styrelsen, och sitter i arbetsutskottet där vi diskuterar Seriefrämjandets allmänna verksamhet. Utöver detta är jag sedan 2010 projektledare för Seriefrämjandets Seriescen på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg.

Vad är du mest stolt över att ha gjort inom Seriefrämjandet?
Jag är väldigt stolt över arbetet med Seriescenen! Det känns som att det går framåt hela tiden, och varje år blir vi lite bättre. Vi försöker ha ett brett program och målet är att belysa så många olika områden inom seriekonsten här i Sverige som möjligt. Besökare och medverkande har varit nöjda, och det är det viktigaste. Dessutom är det otroligt roligt!

Vad ser du fram emot under året?
Jag längtar till årets Seriescen såklart! (Sista helgen i september.) Årets scenprogam är fullspäckat med roligheter, det kan inte bli annat än fenomenalt bra! Dessutom består Seriesverige av härliga, trevliga människor, och jag ser fram emot att träffa så många av dem som möjligt!