Generic filters
Exact matches only

Mars 2014 – Ljus, värme och serier förstås

Våren är på intåg och med den kommer ljuset som gör det lättare att läsa serier. Och titta på serieutställningar. Och teckna serier. Och leva i största allmänhet. För oss på Seriefrämjandet innebär våren förutom ljus och värme att vi är i full gång med verksamheten för säsongen.

I det här nyhetsbrevet kan vi ge en inblick i vårens förehavanden för Seriefrämjandet. Det handlar om utgivningar, festivaler och en massa andra spännande saker!

På utgivningssidan har vi ett aktuellt nummer för Bild & Bubbla med skräcktema, och en unik specialbilaga med mysteriedetektiven Dylan Dog. En av våra böcker har dessutom fått ett fint läsarpris, vilket vi såklart är glada för.

På festivalfronten kommer Seriefrämjandet i vanlig ordning att vara medarrangörer av Stockholms Internationella Seriefestival i maj där vi bland annat annonserar nomineringar till Urhunden och delar ut vårt fanzinpris. Vi kommer även delta i Uppsala Comix i mars.

Såhär års börjar det bli dags för Seriefrämjandets årsmöte, vilket hålls i Göteborg och presenterar en föreläsning av hedersmedlemmen och urgöteborgaren Sture Hegerfors. Våra medlemmar kommer att få verksamhetsberättelse med kallelse hem i brevlådan.

Om allt detta och mycket mera kan du läsa om här nedanför och via länkarna som leder till våra webbplatser. Trevlig läsning, och ha en fin start på våren!

Hälsningar,
Jamil Mani, verksamhetsledare