Generic filters
Exact matches only

Julklapp för alla serieälskare!

Julen är snart här och varför inte ge bort Sveriges bästa tidning om serier till någon du tycker om? Den lyckliga mottagaren får ett vackert inslaget nummer av Bild & Bubbla, med tillhörande prenumeration och medlemskap. Årets julklapp för alla som vill veta mer om serier!

Det är dags att fundera på julklappar och Seriefrämjandet har tagit fram ett gnistrande seriepaket. Du kan ge bort en prenumeration på Bild & Bubbla och få ett färdigt julklappsinslaget nummer. Detta kan antingen skickas direkt till dig att själv lägga under granen, eller direkt till den som ska få ta emot klappen.

Bild & Bubbla är Sveriges enda och Nordens främsta tidning om tecknade serier. I tidningen får man läsa om aktuella serier och serieskapare, recensioner av böcker, krönikor i serieform, se tidigare opublicerat material som till exempel skisser från landets vassaste pennor!

För att beställa går du enklast in på Seriefrämjandets webbshop Serieaffären och klickar på specialerbjudandet där. Du kan även skicka e-post till info@serieframjandet.se eller ringa till kansliet på 040-661 40 70. Lämna dina uppgifter för givare och mottagare, så ordnar vi resten! Klappen kostar 348 kr om mottagaren är vuxen och 296 kr om denne är under 23 år.

Gör din beställning senast den 17 december för att vara säker på att klappen kommer fram innan julafton.