Generic filters
Exact matches only

Bildobubbla.se lanserad

Bild & Bubbla, Sveriges största tidskrift om tecknade serier och en av världens äldsta tidskrifter om seriemediet, har utgetts sedan 1968. Nu, 2012, lanserar vi bildobubbla.se, en nätversion med bland annat fler recensioner och snabbare nyhetsuppdateringar. Du kan också enkelt söka på innehållet i såväl den tryckta tidskriften som på hemsidan och snabbt få tag i just den information som du är intresserad av.

Bildobubbla.se är precis lanserad men vi har redan nu Sveriges största recensionsarkiv av tecknade serier och lägger hela tiden ut såväl äldre texter från vårt arkiv ända tillbaka till 1968 som helt nya, dagsfärska recensioner. Vi har dessutom ett ständigt flöde av nyhetsnotiser som kompletterar de längre nyhetstexter som trycks i Bild & Bubbla.

bildobubbla.se kan du även kontinuerligt få reda på vilka serier som ges ut i Sverige – såväl i bokform som i serietidningar – i listor som fortlöpande uppdateras med såväl omslag som all basinformation. Denna information samlas inte någon annan stans på nätet och ger en överblick över seriekulturen i Sverige.

Detta är bara några av alla de saker som vi tänker fylla bildobubbla.se med. Vi har många fler spännande planer och tänker se till att bildobubbla.se blir det självklara startpunkten på nätet för den som är intresserad av tecknade serier. Så välkommen att markera sidan som favorit i din webbläsare.