Generic filters
Exact matches only

Bild & Bubblas stora jubileumsnummer!

Nordens största tidskrift om tecknade serier, Bild & Bubbla, når det aktningsvärda nummer 200 och firar med en återblick på de nummer som flytt.

Få tidskrifter om tecknade serier existerar länge nog för att nå nummer 200. Faktum är att Bild & Bubbla är världens näst äldsta tidskrift om tecknade serier. Vi firar denna magiska siffra med att göra ett nummer som båda blickar bakåt – med intervjuer med långtida redaktören och medarbetaren Göran Ribe, historisk över tidskriften, med mera – men även blickar framåt med en intervju med Ellen Ekman, aktuell med den andra samlingsvolymen av den heta strippserien Lilla Berlin.

Dessutom innehåller numret en specialsektion om serier och öl, denna ultimata kombination, en artikel om superhjältarna som aldrig verkar kunna dö, en analys av litteraturstödet till tecknade serier, seriereportage, seriekrönikor, recensioner och mycket mer.

Är du medlem i Seriefrämjandet kommer detta jubileumsnummer hem i brevlådan som vanligt. Vill du bli medlem har vi ett jubileumserbjudande – en hel årgång för bara 200 kr!