Generic filters
Exact matches only

Årsmöte 2024

För att göra det så lätt som möjligt för alla er medlemmar att delta håller vi årsmötet via zoom och alla medlemmar ska ha fått en länk skickade till sin mail. Har du problem med länken eller om du inte fått mailet finns länken till mötet här nedanför också!

Datum: 27/4
Tid: kl. 11
Plats: zoom 

Länk till dagordning och verksamhetsberättelse: https://serieframjandet.se/serieframjandet/arsmote-2024/

Möteslänk: https://us02web.zoom.us/j/87179779770?pwd=VUl2YjEwbnFTcytVelVCUEluN1owZz09

På röstningsblanketten kanske ni noterar att vi inte har en föreslagen kandidat till posten som viceordförande. Vi är fortfarande i dialog med flera gällande posten. Men om du själv funderar på att kandidera till vice ordförande följer information om rollen här.
Rollen som viceordförande är en perfekt roll för dig som är nyfiken på, men inte känner dig redo för, rollen som ordförande. I rollen som vice är ditt uppdrag att stötta ordförande, avstämma och ta vissa uppgifter vid behov samt leda styrelsemötet om ordförande får förhinder. Du ingår även i föreningens arbetsutskott vilket innebär att rollen är en av de tre roller som har lite mer ansvar och som styrelsen föreslår ska inkludera en arvodering (men det är upp till årsmötet om förslaget blir godkänt). Mer information finns i dagordningen, och du kan såklart även kontakta nuvarande ordförande (stef.gaines@serieframjandet.se) eller valberedningen om du har några frågor.
I din roll som vice ordförande får du en inblick i Seriefrämjandets utmaningar och möjligheter samtidigt som du har tillgång till en stor del av Seriesverige som ett kreativt och inspirerande nätverk.
För att kandidera till rollen som viceordförande kontaktar du valberedningen på bildobubbla@gmail.com eller anmäler att du kandiderar under årsmötet.