Generic filters
Exact matches only

Anneli Furmark vid jordens medelpunkt

Bild & Bubbla nummer 192 utkommer till Bokmässan, men våra medlemmar kommer att finna den i brevlådan strax före mässan startar. På omslaget syns Anneli Furmark, som är högaktuell med serieromanen Jordens medelpunkt.

Nummer 192 presenterar en intervju med den mångsidiga Anneli Furmark och ger genom bildsektionen en glimt in i denna seriekonstnärs hela repertoar, från tecknade serier till måleri.

Numret hyllar också den nyligen bortgångna seriepersonligheten Kristiina Kolehmainen, tidigare chef för Serieteket i Stockholm, genom personliga texter, porträtt av serietecknare och tributer i serieform.  Dessutom erbjuder numret artiklar om 3D-serier, utställningen Mus Mouse Maus, serieskaparen Emelie Östergren och mycket annat.

På recensionssidan går det att få en uppfattning om serieböckerna Med andra ögon av Li Österberg, den svenska utgåvan av Tamara Drewe av Posy Simmonds, Tummelisa eller den andra vildmarken av Matilda Ruta och Ja till Liv! – Liv Strömquists ABC av Liv Strömquist.

Bild & Bubbla skickas till alla medlemmar i Seriefrämjandet och finns att beställa via Seriefrämjandets webbshop Serieaffären.se.