Generic filters
Exact matches only

AltCom Asylum på Kontrapunkt 11 maj

AltCom Asylum, den officiella festen för seriefestivalen AltCom 2012 NO BORDERS blev av olika anledningar inställd under tiden för själva festivalen, men blir nu av, på Kontrapunkt (Malmö) lördag den 11 maj! AltCom 2012 ägde rum i november och kompletteras alltså nu med en stor fest på Kontrapunkt.

Det blir livemusik, serieutställningar och DJs – och all vinst går till Asylgruppen och Aktion Mot Deportation. Du kommer också att kunna ta ett ex av den internationella festivalantologin gratis! Gratis inträde men endast medlemmar. Bli medlem (50kr/mån) på www.kontrapunktmalmo.net

Mer info kommer på www.altcomfestival.se och www.kontrapunktmalmo.net

Kontrapunkt:

Kontrapunkt är både ett kulturhus och ett socialt center, en kulturell plattform som främjar det fria och oetablerade kulturlivet, med särskild tyngdpunkt på att vara en undergroundscen för subkultur med lokala och globala rötter.

Målet är också att fungera som en plattform för att ena och stärka de befintliga gräsrotsrörelserna lokalt i Malmö och därifrån tillsammans och med kulturen som redskap börja bygga på alternativ för ett rättvisare samhälle.

www.kontrapunktmalmo.net

 

Stödfest för Aktion Mot Deportation och Asylgrupperna i Malmö & Lund:

Eftersom ett festivaltema inte är mycket värt om man inte gör vad man kan för att uppfylla drömmen det representerar, kommer all vinst från festen att gå till Asylgruppen och till Aktion Mot Deportation, ideella organisationer som arbetar med och för asylsökande och gömda flyktingar på olika sätt. Grupperna ser detta som en del av den globala kampen för frihet, jämlikhet och solidaritet. Tills denna vision förverkligats arbetar de praktiskt för att förändra livssituationen för de som drabbas av Sveriges flyktingpolitik och för att deportationer och inlåsning i förvar ska upphöra.

www.aktionmotdeportation.se

www.asylgruppenimalmo.org

www.asylgruppenlund.org