Generic filters
Exact matches only

Seriefrämjandet Västra Götalandsregionen

Förkortas här SeF VGR

Verksamheten i VGR ska vara dels arrangerande av träffar och kurser för medlemmar och andra intresserade av serier. Därtill ska SeF VGR vara ett stöd för mindre grupper som på olika håll i regionens 49 kommuner vill arrangera studiecirklar eller på annat sätt förkovra sig i serier. 

Representant för SeF VGR är Yvette Gustafsson. 

Kommande aktiviteter och projekt

Medlemsmöten online

För att försöka fånga upp medlemmar ute i regionen (och även nationellt) genomför vi möten online som inte kräver någon resa för att delta. Dessa är till för att informera och även fånga upp medlemmars intressen och även förslag på vad man som medlem tycker att föreningen borde satsa på framöver.

15 maj kl 18–19:Medlemsmöte

Medlemsmöte (online) för att bygga vidare på att samla medlemmar i Västra Götalandsregionen, men också informera om Seriefrämjandets nationella verksamhet. Alla är välkomna! Anmäl dig till mötet, så att vi vet att du kommer:  https://forms.office.com/e/gSyvaMY9vc anmälan stänger 13 maj kl 23:45

  • Vi berättar om West Pride 10–16 juni och Bokdagar i Dalsland 26-27 juli, där man gärna får vara med som volontär! 
  • MikuMaria, vår nya ordförande är med på mötet och berättar om vad hon ser fram emot som ordförande i föreningen.  
  • Bild&Bubbla berättar om hur Du kan vara med och göra både Bild&Bubblas hemsida och tidning ännu bättre. Vi får höra om vad redaktionen letar efter innehållsmässigt. 

Välkommen!

West Pride, Göteborg 13–16 juni

Bokdagar i Dalsland, Åmål 26–27 juli

24 hour comics day, Åmål, 4–6 oktober

Välkommen!