Generic filters
Exact matches only

[9 nov] – Transgressions: Wormgod

Wormgod (Susanne Johansson & Mattias Elftorp) presenterar sina bilder av världen med fokus på överträdelser av olika slag. Vad finns kvar efter att gränserna har förlorat all relevans? Vad återstår när vi har klättrat över det sista staketet och lämnat det bakom oss? Vad händer när det inte längre finns några begränsningar? Och varför låter det så otänkbart?

Utställningen blirockså release för Transgressions, en seriebok av Mattias Elftorp och Susanne Johansson med soundtrack på medföljande CD av Markus Samnell (Feberdröm, Khmer Noir).

TRANSGRESSIONS äger rum under 1-dagsnoisefestivalen TRAUMA 2012, även den arrangerad av Wormgod med vänner.

Wormgod

Wormgod provoceras av en mainstreamkultur som spär ut och anpassar sig efter minsta gemensamma nämnare. Wormgod bearbetar tunga ämnen genom hårda uttryck och är ett konst- och serieprojekt och någonting mycket mer, aldrig med kommersiella intressen som drivkraft. Vi lever i ett samhälle där schlagerfestivaler samsas med vapenexport, där övergrepp sker samtidigt som folk blundar och dricker sitt kaffe. Wormgod vill bryta ner gränser i ett land som alltmer stänger sina. Vi är som ett ogräs som växer upp ur en utsugningskultur maskerad som ett harmlöst konsumtionssamhälle.

Arrangerar noisefestivalen TRAUMA 2011 och har sedan starten gjort ett flertal konstutställningar med teman som kärnvapen/krig/nationalism (konSEKVENS v1.0-3.0), ZOMBIES (på AltCom 2010) och renrasighet/inavel (PURE, på TRAUMA 2011).

Exempel på publikationer: Piracy is Liberation, Dystopia, A Subtle Fuck You och AltCom 2010 SEX & WAR anthology.

www.wormgod.net

Utställning @ Borgen | 9 november, kl 17.00–18.00