Generic filters
Exact matches only

Seriewikin söker medarbetare

Seriewikin är Seriefrämjandets internetbaserade encyklopedi om serier. Med sina nästan 16 000 artiklar är den ett av norra Europas största uppslagsverk i ämnet. Målsättningen är att bli störst och bäst. Men Seriewikin behöver din hjälp för att utvecklas!

Efter sju aktiva år är Seriewikin still going strong, alltid välbesökt, men vi nöjer oss inte med det. En del självklara ämnen saknar elementära artiklar och de artiklar som finns behöver ständigt förbättras, rättas, uppdateras.

Varje månad väljer vi ut ett tema att arbeta med under rubriken »Månadens samarbete«. Oktober 2012 tillägnas den franske serieskaparen Jean Giraud/Moebius, som vi tycker förtjänar en mer utvecklad artikel. Är du ett fan? Kom och skriv!

Kan du mycket om svenska serier och deras upphovsmän? Gå med i vårt »Projekt Svenska Serieskapare« som har målsättningen att uppgradera samtliga artiklar om Sveriges serieskapare.

Är du duktig på att översätta? Nyligen startade vi ett eget diskussionsforum på wikin, och nu söker vi några lingvistiska hjältar för att översätta vår forumprogramvara till svenska!

Vi vill också flagga för att vi inom kort kommer att hålla allmänna val till redaktörsposter och ansvarsområden. Så vill du arbeta med något annat än bara att skriva – håll ögonen öppna!

I princip har Seriewikin inga gränser så länge artiklarna är serierelaterade. Är du bara serieintresserad ska du kunna skriva om det som engagerar just dig.

Välkommen att ha kul och göra en insats på: http://seriewikin.serieframjandet.se