Generic filters
Exact matches only

Nytt år för recensioner

Det kom in relativt få recensioner under december månad, men nu laddar vi om för ett helt nytt år av härliga serieböcker att bedöma. Vi blickar även tillbaka och summerar 2013 års recensioner för Bild & Bubbla på nätet och i tryckt form.

December är en månad då de flesta av oss har det lite stressigt. Det är mycket som ska hinnas med innan årets slut: skola, jobb, budgetar, städning, julklappsinköp, julpyntning, matlagning, släktträffar, nyårsfirande och sist men inte minst, tid för återhämtning. Med detta i åtanke är det kanske inte så konstigt att det blivit ett relativt magert resultat på recensionssidan under den senaste perioden.

Nu lyfter vi blicken mot det nya serieåret, som vi tror kommer att bli en riktig höjdare! Vi ser fram emot många nya recensioner – både på Bild & Bubblas webbsida och i papperstidningen.

Här nedan finns sammanställningar över recensioner från november 2013 till januari 2014. Längst ner på sidan hittar du även en sammanställning över samtliga recensioner publicerade under 2013.