Sök...
Generic filters
Exact matches only

Vi söker projektledare!

Seriefrämjandet söker projektledare/utvecklare 50 %
Vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Seriefrämjandet / Malmö
Seriefrämjandet grundades 1968 och är Sveriges organisation för konstformen tecknade serier. Seriefrämjandet verkar för att sprida kunskap om seriekonstens unika särart och utveckla den svenska seriekulturen. Verksamheten inkluderar kulturtidskriften Bild & Bubbla samt böcker om och med serier, seriepriset Urhunden och Svenskt Seriearkiv som bevarar seriehistorien, Serieförmedlingen som skapar och förmedlar uppdrag, seriegalleriet Rum för serier samt festivaler, utställningar, föreläsningar, debatter och mycket mer. Seriefrämjandet har sitt säte och kansli på Seriecenter i Kulturhuset Mazetti i Malmö och lokalföreningar finns i Göteborg, Skåne och Stockholm. Seriefrämjandet vänder sig till barn, ungdomar och vuxna – från den nyfikna läsaren till den professionella utövaren. 

Publiceringsdatum
2022-09-01 

Dina arbetsuppgifter
Seriefrämjandet befinner sig i en spännande utvecklingsfas med en nytillträdd verksamhetsledare. Vi söker nu en vikarierande projektledare som är kommunikativ, iderik och flexibel. Du brinner för konst och kultur och har gärna några års erfarenhet. Du kommer att arbeta nära verksamhetsledaren och övrig kanslipersonal med huvuduppgifterna utveckling, projektledning. Tjänsten är delad mellan dessa områden och anpassas efter verksamhetens behov och med stor vikt på nytänk, kommunikation och samarbetsförmåga. 

Du har för tjänsten adekvat akademisk eller konstnärlig utbildning, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har god omvärldskunskap inom vårt fält. Du har en god administrativ förmåga samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har en god social förmåga, är lyhörd och strukturerad i ditt arbetssätt. 

Anställningsform
Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Arbetsort
Malmö. 

Tillträde
Omedelbart eller efter överenskommelse. 

Ersättning
Seriefrämjandet tillämpar individuell lönesättning. 

Lika villkor
Flertalet av våra medarbetare identifierar sig som män, därför ges kvinnor/ickebinära företräde vid tillsättning av denna anställning, vid i huvudsak lika meriter i övrigt. Seriefrämjandet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald. 

Så ansöker du
Skicka CV och personligt brev (max 1500 tecken) till info@serieframjandet.se. 

Sista dag att ansöka är 30 september 2022. 

Kontaktpersoner 

Caroline Lund, Verksamhetsledare caroline.lund@serieframjandet.se 0736-30 25 80 

Stef Gaines, Styrelseordförande stef.gaines@serieframjandet.se, 073-685 32 11 

Jakob Hallin, Skyddsombud jakob.hallin@serieframjandet.se, 070-445 15 26