Generic filters
Exact matches only

Seriefest i Väst 2023: Ansökan till årets seriemarknad är öppen!

Foto från Seriefest i Väst 2023. Nordstan, Göteborg. Fotograf: Sebastian Kok

Äntligen är det dags för årets seriemarknad som kommer äga rum på Frilagret i Göteborg 27-28 oktober! Vi rivstartar seriemarknaden under Kulturnatta och fortsätter även dagen därpå. Marknaden sker parallellt i samma lokal som årets scenprogram med inbjudna gäster. Seriemarknaden är ett perfekt tillfälle för dig som vill sälja dina verk och träffa andra kreatörer som också älskar serier! Vill du vara med? Ansök om din bordplats i detta formulär: https://forms.office.com/e/NRuk7Ajt8f

Ett utställarbord är ca 150×75 cm.   

Plats: Frilagret, Heurlins plats 1, Göteborg

Tid: Fredag 27 oktober kl. 17-23  + Lördag 28 oktober kl. 11-18

Kostnad: 500 kr per bord. Betalning sker på plats till Seriefrämjandet. Dyker man inte upp faktureras summan. 

Förlag/kollektiv kan ansöka om högst 2 bord. 

Enskilda kreatörer kan ansöka om högst 1 bord. 

Deadline för ansökan: 15 september

Senast 20 september får du veta om du fått en plats på marknaden. Du har till den 25 september på dig att meddela om du vill ha platsen eller inte. Observera att ditt besked är bindande, när du väl tackat ja till platsen är du skyldig att betala avgiften för bordplatsen.

OBS! Du ansvarar på egen hand för att ta betalt av din kunder (t.ex Zettle) och följa svenska skatteregler när du tar betalt för dina varor. 

PRAKTISK INFORMATION 

  •  FRILAGRET ÄR HELT ALKOHOL- OCH DROGFRITT 
  • Frilagret är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år och där alla är välkomna, oavsett ålder. Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp. Frilagret är helt alkohol- och drogfritt.

DU KAN KOMMA ATT FILMAS 
Frilagret vill alltid att fler ska komma på våra arrangemang men även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar vi ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former. 

Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det så prata med Frilagrets personal på plats. Syns du på våra sociala medier men vill bli borttagen kontakta Frilagret på e-postadressen frilagret@kultur.goteborg.se