Sök...
Generic filters
Exact matches only

Inbjudan till Pecha Kucha

För dig som vill presentera ditt projekt (oavsett om det är ditt eget serieprojekt eller något serierelaterat projekt du vill berätta om)

Den 26 oktober kl 17.00–19.00 , Café Sirius på SF-bokhandeln, Kungsgatan 19, Göteborg.

Vi bjuder in våra medlemmar till att delta i Pecha Kucha – en presentationsform där du berättar om dig och dina serier (eller ett serierelaterat ämne du brinner för) med 20 bilder och 20 sekunder/bild. Totalt 6 minuter och 40 sekunder för att berätta om ditt projekt.

Det finns bara 10 platser. Vi kommer att anta en jämn fördelning av kön, ålder, genre m.m. för att vi ska få en så stor spridning och så intressanta projekt som möjligt att upptäcka!

Kort därefter får du reda på om du är en av de tio som blivit uttagna till att presentera dig och dina serier den 26 oktober på Café Sirius. Presentationen är ej arvoderad.

Här anmäler du dig till Pecha Kucha

Vad är Pecha Kucha?

Pecha Kucha har sina rötter i Tokyo men är en global rörelse, för närvarande aktiv över hela världen. Business Region Göteborg driver plattformen Pecha Kucha med målet att inspirera den lokala kreativiteten, stimulera tvärvetenskapliga samarbeten, öppna upp för nya affärsmöjligheter och ha kul tillsammans. Programaktiviteten arrangeras i samarbete med Business Region Göteborg, ADA, SF-bokhandeln. Seriefrämjandet/Seriefest i Väst, Göteborgs bildverkstad, Illustratörcentrum och Svenska Tecknare.

För mer info om Pecha Kucha och inspiration till ditt prat, kolla in Pecha Kucha med olika serieteman här: Information och inspiration