Skapa ett eget Seriefrämjandet konto på bara några sekunder


(Måste bestå av minst 4 tecken, endast bokstäver och siffror.)
Vi skickar ditt registreringsmail till denna adress. (Kontrollera att rätt e-postadressen är angiven innan du fortsätter.)
  1. Medlemstyp
  2. Medlemskap på SeFs webbplatser

    Medlemmen godkänner att Seriefrämjandet (SeF) registrerar uppgifter i ett medlemsregister (enlig PUL), samt att SeF kan sända ut information, fysiskt eller digitalt. En medlem kan kommentera och ta del av material som inte är tillgängligt för vanliga besökare av SeFs webbplatser. Medlemmen kan även ta del av specialerbjudanden från SeF, som till exempel rabatter på böcker, evenemang med mera.

    Medlemmen åtar sig att inte skriva saker som kan bedömas vara stötande eller bryta mot svensk lag. SeF äger rätt att avstänga medlem. På SeFs webbplatser kommer medlemmens fullständiga namn anges vid kommentarer och andra inlägg. Om fingerade personnamn används kan det leda till avstängning. Anonyma inlägg är inte tillåtna. Bilder/avatarer som läggs upp får inte vara stötande eller strida mot svensk lagstiftning. Användande av copyrightbelagt material sker på medlemmens ansvar. SeF äger rätt att ta bort bilder som bedöms vara olämpliga.

Webbplatsen du letar efter, http://wwwserieframjandetcom.serieframjandet.se/, existerar inte.