Är du medlem i Seriefrämjandet?

Som medlem får du tidskriften Bild & Bubbla fyra gånger om året och kan få baknummer, böcker om serier och annat till medlemspris. Du får även information om våra evenemang och kan ta del av lokalföreningarnas aktiviteter.

Att ta del av Seriefrämjandets verksamhet är en självklarhet för alla som vill veta mer om tecknade serier; från läsare till bibliotekarier, från lärare till forskare, från journalister till alla de som arbetar professionellt med konstformen.

Genom att vara medlem stödjer du dessutom seriekulturen i Sverige!

Bli medlem i Serieaffären eller genom att kontakta kansliet.

Medlemsformer
Det finns olika former av medlemskap för privatpersoner, med olika förmåner.

• Medlem
  • Yrkesaktiv medlem
  • Hedersmedlem

Medlem får tidskriften Bild & Bubbla och kan köpa tidningar och böcker till medlemspris. Medlem kan delta i föreningens verksamhet, gå med i en lokalförening och får löpande information om Seriefrämjandets evenemang.

Yrkesaktiv medlem är den som arbetar professionellt med tecknade serier som till exempel tecknare, författare, redaktör, curator, föreläsare, pedagog, eller någon av våra andra seriekompetenser.

Hedersmedlem är en utnämd person som gjort en betydande insats för föreningen eller för serier i Sverige.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *