avatar
: Evenemangstips söndag 21 augusti: Seriegatan på Världens längsta bokbord 2016

Bubbla-med-utropstecken-webb-skugga-312

För nionde året i rad anordnas Seriegatan under Världens längsta bokbord på Drottninggatan i samband med Stockholms kulturfestival. Seriefrämjandet Stockholm är givetvis på plats nu på söndag, tillsammans med andra föreningar och aktörer inom den svenska seriebranschen.

Det är Serieteket som traditionsenligt anordnar Seriegatan, en sorts seriekvarter på på Kulturhusets gavel mot Drottninggatan mellan kl. 11 och 17. Serieteket utlovar försäljning av utgallrade böcker, där priserna sjunker stadigt under dagen.

Bland de övriga medverkande finns Cobolt Förlag, seriebutiken Comics Heaven, feministiska serienätverket Dotterbolaget, fanzinet Home Made Comics, fanzinet Svenska Superserier, podcasten och seriebutiken Hög av serier, Kolik Förlag samt föreningarna NAFS(k) och Seriefrämjandet Stockholm.

SeF kommer som vanligt sälja föreningens trycksaker, den här gången förhoppningsvis även andra boken från Svenskt Seriearkiv.

Ursprungligen publicerad på bildobubbla.se.

This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Senaste and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>